torsdag 16 juni 2011

Alisia springer med vagnen



Köpte en liten barnvagn till Alisia här om dagen. Den har blivit flitigt använd och hon skjutsar gärna vov-vov i den. Den är så pass lätt att styrningen går utmärkt. Absolut värt priset!
79 kr på Barnens hus.

6 kommentarer:

  1. Dom var verkligen billiga och låter toppen att den fått bra betyg av Alisia! Vi har köpt en åt Mika också men hon får den inte förrän på kalaset på lördag :) Så ni får inte skvallra för henne nu ;)

    SvaraRadera
  2. Okej, vad glad Mika kommer att bli =) Stortjejer måste ju ha sej en egen dockvagn =) Hoppas Mika ger den ett lika bra betyg som Alisia då ;)

    SvaraRadera
  3. Nog tyckte hon att den var rolig nog! Men det tyckte inte vi :P Hon springer bara runt och kör in i saker (med mening) blir inte så vackra märken på möblerna..hållbar vagn för att bara kosta 79 kronor! Men det är väl bara att gilla läget eller bara låta henne ha den ute eller nå :P

    SvaraRadera
  4. Haha, jaså!! Ja, då är det ju kanske inte lika roligt för föräldrarna =/ men det är ju bra att Mika roar sej ;)

    SvaraRadera
  5. Nä men hon får leka med den ute så då slipper den ta plats inne :P Hon fick även en gräsklippare som hon gör samma sak med..men ute gör det ju inget om hon kör in i husväggen eller häcken direkt :) Hoppas att det bara är en kort period när allt ska smälla och leva om, gå sönder eller kastas i toan :P

    SvaraRadera
  6. Jo det är ju bättre att ha den ute då :) haha, ja man får hoppas den perioden går över fort, man får ständigt vara på sin vakt!!

    SvaraRadera