tisdag 27 december 2011

Röda dagar

Alisia väntar på tomten...
Alisia väntar lite till...
och helt plötsligt dyker tomten upp.
Vilken mysig julhelg vi haft. Vi har knappt varit hemma någonting. På julaftonsmorgonen fick Alisia besök av tomten... eller två stycken tomtar rättare sagt. Hon satt och väntade i soffan med pappa för att få syn på dom röda luvorna. Lite reserverad blev hon när dom dök upp men inga tårar i alla fall. Då fick hon sej en julklapp och där i var det en dockvagn. En stund senare packade vi iväg oss för att fira julen i Boliden hos mormor och bonusmorfar. Kalle Anka, julbord, spel, en massa gott och en hel hög med fina julklappar! Alisia öppnade enstaka paket i början men sen blev det för mycket kaos för henne tror jag så vi tog över. Men vi tackar så mycket för allt :)
Här har vi börjat öppna julklappar och Lea ligger på bordet och utforskar.
Daniel matar en sliten tjej.
 Juldagen begav vi oss hem från Boliden och var sedan bjudna på middag hos Alisia och Lea´s Farmor och farfar med släkt. Mätta och belåtna åkte vi hem när det var sängdags för småflickorna. 

Annandagen var det dags för Boda Borg. Vi höll på i två timmar och lyckades få två stämplar på våra kort. Kanske inte det bästa resultatet men roligt var det! :) Efter det blev det tacos på Beijer följt med julklappsspel och efterrätt. Mums.

Idag, den 27 december fyller ju min fina Malin år. Grattis! Så henne har vi varit och uppvaktat och där blev vi bjudna på go´fika. 

Imorgon ska mormor och bonusmorfar låna Alisia en natt. Får se vad vi hittar på då! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar