måndag 19 mars 2012

Alisia

Oj, vad mycket som händer med språket nu. För det mesta så gör hon sej förstådd vilket underlättar för alla inblandade och det är så roligt att få höra hennes små "berättelser" som är blandat med ord, charader och läten.
Sen två månader tillbaka ungefär lärde Alisia sej att äntligen säga mormor "momo" och även farmor och farfar "faja" som hon säger till båda.

Alisia "sångfågel" sjunger mest hela dagarna. Hon är så duktig och försöker sjunga alla låtar som faller henne i smaken. Jag tycker det är jättekul att hon har detta intresse eftersom jag själv älskar musik och sång. Hoppas det håller i sej läääänge :)

Annars så är hon i en liten trots blandad med svartsjuka. Hon har en egen vilja och att klä på sej för att gå ut kan vara en kamp ibland och mest då man har bråttom iväg, såklart. Men hon älskar att vara ute så jag förstår inte varför hon kämpar emot. Men det är klart... vintern är en klumpig årstid för dom små barnen att leka ute då overallen gör dom till pingviner och händerna är täckta med klumpiga vantar som bara är i vägen. Men snart är sommaren här, det ser vi fram emot!

Idag har vi varit på Leo´s lekland och busat av oss lite. Mycket spring!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar