torsdag 12 april 2012

Påsken

Vilken underbart härlig påsk! På fredagen packade vi väskorna och åkte till Peters föräldrars stuga. Där blev det skoteråkning och pimpling. Alisia tycker det är kul med skotern och har fått följa med några svängar. Lea har även provåkt i pulkan vilket resulterade i "Godnatt".  På lördagsmorgonen kom några kompisar dit. Det blev skidor till en närliggande sjö med lite grillning och fiske. Klockan tre sattes hockeyn igång på tv:n och efter vinsten blev det tacos i Peters stuga som står på samma tomt. Badtunnan och bastun var uppvärmd och mesta delen av kvällen/natten spenderades där. Så himla mysigt. Söndagen var mer seg men självklart var vi ute i det fina vädret. Fräknarna kom även (som vanligt) som ett brev med posten men det är skönt att få lite färg. 

Senare på dagen åkte vi vidare till mamma och Lars stuga som ligger i närheten. Där blev det middag och fika och sänggång klockan 21.00. Det tar på att vara ute heldagar.
Måndagen tog jag och Peter en lång promenad över sjön. Det var härligt även fast sjön aldrig verkade vilja ta slut, sen hann det bli lite skoterkörning också!
Vi styrde oss hem på måndagsaftonen och på natten åkte jag dessvärre på magsjuka så avslutet på denna påsk blev ju kanske inte den bästa. Men nu mår jag bra. Alla andra i familjen har klarat sej (peppar, peppar) men min mamma fick dock smaka på det sura äpplet i tisdags. Synd om oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar