fredag 28 september 2012

Lea 1 år och en vecka!

En vecka innan Lea´s ett-årsdag började hon att gå på heltid och känt sej ganska säker med det. Hon fortsätter att masa en del också då hon inte riktigt än har kommit på hur man ställer sej upp utan stöd. Men hon kan böja sej ner och plocka upp en leksak från golvet utan att falla när hon ställer sej upp så hon skulle nog klara det :)

Hon älskar att titta i böcker och helst på djur. Hon härmar bland annat ormen, apan, fågeln, elefanten. Allt är väl inte så tydligt men hon försöker i alla fall.

Hon har även haft en veckas inskolning på dagis (samma avdelning som Alisia). På måndag börjar dom där tillsammans utan mamma i närheten då jag börjar om att jobba efter ett alldeles för långt uppehåll :) Det känns faktiskt kul att gå tillbaka men samtidigt inser man hur fort tiden flugit förbi och barnen blivit "stora". Inskolningen har i alla fall gått jättebra. Jag har kunnat gå ifrån utan gråt. Ser hon mej inte så bryr hon sej inte heller. Hon har kunnat vara i fröknarnas famnar utan problem. Det svåraste har varit sovningen. Andra dagen var hon jätteledsen och ville inte sova. Tredje dagen tog hon tummen och somnade direkt utan krusiduller. Fjärde dagen var hon inte ledsen men ville inte sova plus att hon hörde för mycket ljud runt i kring. Så jag hoppas verkligen att det löser sej på måndag.

1 kommentar:

  1. Haha, trodde först det var din inskolning du skrev om! Tänkte att det var ju bra du klarade den utan gråt ;) /Malin

    SvaraRadera