tisdag 22 februari 2011

Chokladcookies med topping



250 gram rumstempererat smör
1 och 3/4 dl socker
4,5 dl mjöl
3 msk kakao
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver

Blanda allt tillsammans i en matberedare. Rulla till små bollar och lägg dom på en plåt (Jag rymde 12 st på plåten x2). Tryck ut dom litegrann bara. Tryck ner hackade chokladbitar ifall du känner för det.
In i mitten av ugnen i 160 grader. 12-15 minuter. Låt sedan svalna. Bred sedan över glasyren och strö över strössel.

Topping
2,5 msk kakao
4 dl florsocker
Drygt 1/2 dl kokande vatten
Vaniljsocker efter smak

Mycket gott! Frys in om så önskas!

1 kommentar:

  1. Åh de här såg mycket goda ut!
    Och oh vad söt lilla Alisia är och grattis till att ännu en söting är påväg! Så mysigt :) !!

    SvaraRadera