tisdag 10 januari 2012

Ett och ett halvårskontroll

Idag har vi varit på bvc med Alisia. Hon är numera 81 cm lång och väger 11280 gram. Hon fick rita, bygga med klossar sen skulle hon peka var magen var men hon var helt inne i att stapla klossarna så hon skulle minsann inte peka. Men eftersom hon kan detta när hon är hemma så var det helt okej. Hjärtljuden och ögonkontrollen var bra! Med lite såpbubblor gick vaccinationen galant. Inte en tår eller något gnäll.

Före besöket gick vi till Solbacken för att köpa en ny tandborste till Alisia. Fick rekomendationen om en eltandborste. Lättare att använda, gör mindre ont och betydligt roligare. Har hunnit prova borsta Alisias tänder två gånger med denna nya apparat och bra gick det. Inte ett skrik som det annars brukar vara, utan "MERA" fick jag som svar när jag slutade. Så det var positivt! Prova ni också om era små inte tycker om tandborstning. Håller tummar och tår för att det håller i sej bara.

I afton for vi iväg en sväng på Leo´s lekland och Alisia sprang som bara den. Oj, vad hon har roligt när hon är där. Hon ska åka alla rutschkanor och springa överallt, man hinner själv inte med.

♥♥♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar