fredag 8 juni 2012

Helgens planer

Att det ska vara så regnigt och kallt på dagarna. Jag förstår inte, visst är vi inne i juni månad? Vi hann i alla fall med att klippa gräset mellan regnskurarna. Lagom till det vi var klara började dropparna komma. Skönt att få det gjort för det behövdes. I afton var vi en sväng till Matilda som tagit studenten. Mycket god studentmiddag men besöket blev kort då Lea ville hem och sova klockan sju som alltid :) Alisia fick stanna längre med farmor och farfar som också var där. Hon ville ju självklart vara kvar och busa med valpen, bollen och allt annat som var där. 

Imorgon blir det suris med vänner hemma hos oss. Hoppas på lika fint kvällsväder då som det är nu, även fast det kanske egentligen inte är så fint, eller framförallt varmt,  så har man ju inte så höga krav längre med tanke på hur vädret sett ut dom senaste veckorna. Men det blir bra vilket som, jag längtar! Barnen kommer vi lämna hos farmor och farfar!

På söndag blir det 2-årskalas för våra småttingar från föräldragruppen. Blir kanoners! Måste inhandla sallad och sås som vi skulle stå för plus en present för hundralappen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar