tisdag 26 juni 2012

Lea´s första namnsdag


Idag är det LEA-dagen! 
Hade tittat i almanackan senast som igår och blivit påmind om att Lea hade namsdag men såklart så glömmer jag det och blir istället påmind när farmor och farfar kommer förbi med ett litet paket till henne. Grattis älskade lillgryn!

Lea är nu nio månader (och några dagar) gammal. Hur kan det komma sej att hon fyller 1 år om tre månader!? Kan verkligen inte förstå det.
Hur som helst, hon är inne i en mamma-period som var extrem förra veckan. Hon grät så fort hon såg mej och skulle absolut komma över till min famn och att låta henne sitta på golvet gick inte heller för sej. Kanske var det något annat som tyngde henne för  denna vecka har det varit betydligt bättre. 

Hon äter bra och sover bra. Älskar att gunga, vilket Alisia också gör och speciellt när Lea sitter där. Konstigt!  Så Lea hinner oftast inte gunga så långa stunder och när Alisia väl sitter där så ska hon INTE upp. Införskaffa en till gunga kanske? :)

Inget krypande än heller. Hon kan stå på knäna med händerna i backen men det blir inte så mycket mer än det. Hasa sej bakåt kan hon däremot. Sitter gör hon jättebra och sträcker sej efter saker utan att falla platt. Tycker även att Alisia börjat vara mer försiktig med henne men självfallet kommer det smånyp och knuffningar ändå men inte riktigt lika ofta som det har varit förut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar